top of page

NYBC Group

Public·30 members

[LIVE##] UTA Arad - Farul live online 16 December 2023

LIVE SCORE UTA Arad - Farul Constanta ᐉ Football ⚽ Watch live sports streams online ✓ Best odds Guaranteed payouts ☝ Bonus system ☛ Sports ...

I-am analizat, am văzut ce calități și defecte au. Fiecare echipă care vine la Constanța e obligată să se apere, deci sunt obligate prin jocul pe care îl facem și prin mentalitate. Important e să fim noi și să avem capacitatea să înscrie”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA Arad. Mircea Rednic, înainte de Farul - UTA: "Noi suntem înțelegători. Numai alții nu apreciază" Mircea Rednic, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare întâlnirii și a subliniat că Farul deține jucători care pot face diferența, cum ar fi Constantin Budescu sau Louis Munteanu. Football, Romania: UTA Arad live scores, results, fixtures U Craiova 1948. UTA Arad. 2. 3. 29.10. W. Farul Constanta. UTA Arad. 2. 2. 26.10. D. Show more matches. Scheduled. ROMANIALiga 1. UTA Arad. Farul Constanta. UTA Arad vs Farul Constanta, Ponturi Pariuri Superliga Ro... 10 hours ago — UTA Arad vs Farul Constanţa Pont: Farul DNB 9 reguli de aur și 18 sfaturi ce te... Taxe și Impozite pariuri sportive -... Meciuri Live Online ... Mircea Rednic) și un coleg cu care am jucat și crescut împreună. Sperăm ca la acest meci să fim mult mai inspirați în ultimii 30 de metri, pentru că la U Cluj am făcut un meci bun și ne-am impus la posesie, dar și la mai multe capitole. Ca și jucători, accidentarea lui Nedelcu a recidivat la meciul cu U Cluj. Echipa lui Gheorghe Hagi este neînvinsă în ultimele patru meciuri, având trei victorii și o remiză, pe teren propriu în ultima etapă cu U Cluj, scor 1-1. De cealaltă parte, UTA nu are victorie în campionat de la finalul lunii august, când s-a impus cu 2-1 în fața FCSB-ului. Arădenii au două înfrângeri și patru remize consecutive, ultima cu Rapid, scor 2-2. În sezonul trecut, Farul s-a impus în ambele întâlniri, fără să primească gol. Farul a pierdut trei jucători pentru meciul cu UTA „Jucăm împotriva unui bun prieten (n. r. Mai avem jucători ca Larie, care a ieșit la pauză și nu știm dacă va juca. Louis Munteanu are și el o mică problemă, dar încercăm să le gestionăm. Cojocaru, Androanche și Vînă sunt și ei accidentați, dar și Benchaib de care știți deja cu toții. Avem ceilalți băieți și suntem optimiști că vom face un meci mare și să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie. UTA a crescut de la meci la meci, sunt convins că Mircea știe ce face, practic a demonstrat. O echipă destul de puternică, față de U Cluj este mult mai puternică și verticală. Cu siguranță de așteaptă un meci de luptă și foarte greu. UTA Arad v Farul Constanta Betting Odds 23 hours ago — Bet on UTA Arad v Farul Constanta in the Romanian Liga I, all the best UTA Arad v Farul Constanta betting odds here at PokerStars Sports.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page